Η εταιρεία Γεωοικονομική Ε.Π.Ε που δημιουργήσαμε από κοινού ο Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, Οικονομολόγος, η Ευαγγελία Κοτσιμπογεώργου, επίσης Οικονομολόγος και ο Δημήτρης Κοτσιμπογεώργος, Γεωπόνος, αποζημιώνεται καθημερινά με όρους εμπιστοσύνης και ταχείας ανάπτυξης, καθώς βρίσκεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εταιρειών του κλάδου φορολογικών-λογιστικών & οργανωτικών υπηρεσιών στο Νομό Λάρισας. 

Πολυάριθμα  χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στα οικονομικά - από το 2000 - πιστοποιούν την ποιοτική εξυπηρέτηση και σηματοδοτούν το στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον.  Η συνεργασία, ως επαγγελματική αρχή, αλλά και ως φιλοσοφία του μέλλοντος, λειτουργεί θαυμάσια στην Γεωοικονομική Ε.Π.Ε. Ένας ικανός αριθμός άριστων επιστημόνων συνεργάζονται άμεσα και έμμεσα για την παροχή των φορολογικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών. Η έδρα της εταιρείας μας (Μανδηλαρά 20 στη Λάρισα) στεγάζεται σε ιδιόκτητα καλαίσθητα γραφεία 200 τ.μ παρέχοντας άνεση χώρου για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Επειδή όμως οι ανάγκες της εποχής διαρκώς αυξάνονται, καλύπτουμε  ολοκληρωμένα ένα πλήθος αυτών με εξατομικευμένη προσέγγιση στον καθένα από εσάς, έχοντας δημιουργήσει ένα επιπλέον δίκτυο συνεργατών, όπως δικηγόρος, συμβολαιογράφος, πολιτικός μηχανικός, δικαστικός επιμελητής, γεωλόγος και πολλές ακόμη ειδικότητες, όλοι έτοιμοι να δώσουν υπεύθυνη λύση στα θέματα που σας απασχολούν. 

Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε από μας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε  και με τον τρόπο που αξίζει να εξυπηρετείστε.ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

espa 2014-2020